FİLM EKİMİ GAZİANTEP'TE


Filmekimi 19-21 Ekim'de Gaziantep'te!
Bu yıl 11. kez düzenlenen Filmekimi, Türkiye'nin farklı kentlerinde sinemaseverlerle buluşuyor. Geçen yıl ilk kez İstanbul sınırlarını aşan Filmekimi, bu yıl da Bursa, İzmir, Ankara, Erzurum, Diyarbakır ve ilk kez Gaziantep'te düzenleniyor. Avrupa Birliği MEDIA programının desteği ve Saraybosna, Sofya ve Transilvanya Film Festivalleri'nin işbirliğiyle İstanbul dışında yapılacak Filmekimi programında aralarında 2012 İstanbul Film Festivali'nde Ulusal Yarışma'da Altın Lale kazanan “Tepenin Ardı” (Emin Alper) ve Cannes Film Festivali'nde kısa film kategorisinde Altın Palmiye kazanan “Be deng / Sessiz”in de (L. Rezan Yeşilbaş) yer aldığı 16 film Gaziantep'te gösterilecek.
Gaziantep'te 20 Ekim'de saat 21.30 seansında gösterilecek olan Sessiz ve Tepenin Ardıfilmlerine; Sessiz'in yönetmeni L. Rezan Yeşilbaş ve yapımcısı Sevil Demirci ile Tepenin Ardı filminin oyuncularından Mehmet Özgür ve Furkan Berk Kıran katılacaklar.
19-21 Ekim tarihleri arasında, 3 gün boyunca Gaziantep Üniversitesi'den Nakıp Ali Sinemaları'na servis aracı olacaktır. (duraklar: Kırkayak Parkı, Binevler ve Gaziantep Lisesi). Araçlar, seans saatlerinden 45 dakika önce hareket edecektir. Seans saatleri: 11.00-13.30-16.00-19.00-21.30.

Gösterimler Sinepark Nakıp Ali Sinemasında yapılacaktır.

Sinepark Nakıp Ali Sineması

Merveşehir Mah. Yavuzeli Cad. No: 197 M1 
Gaziantep

Filmekimi'nin Gaziantep gösterimleri için biletler, tüm seanslarda tam 7 TL, öğrenciler ve 65 yaş üstü izleyiciler için indirimli 5 TL'ye alınabilecek. 

Program kapsamında gösterimler saat 11.00, 13.30, 16.00, 19.00 ve 21.30'da yapılacak.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Uzakyol Vardiya Mühendisliği Tamamlama Eğitmi Hakkında Alınan Son Karar

Gemiler Nasıl Yüzer?

Bir Gemi İnşaacının Denizci Olma Serüveni